Trött på singellivet och ensamheten – vill träffa vänner

trött på singellivetNu är det så att jag vatt singel i några år, så singellivet börjar bli rätt så ensamt. Jag har gott om kompisar så jag är inte ensam på det sättet. Men jag vill ha en killkompis, en vän jag kan prata med allt om. Någon att ventilera livet och allt däromkring, en person som jag kan lita på.

Det är inget mer än vänskap jag vill ha, men visst, uppstår det kärlek. Så är det inget jag säger nej till, vem gör det lixom?!

Vi träffas lite då och då, kollar film, fixar käk, festar, kanske tom. åker på en semesterresa till solen tillsammans? What ever, bara vi har kul och trivs i varandras sällskap. Som sagt, jag är en snäll svensk tjej som nog ser rätt bra ut enligt de flesta, har fast jobb, egen lägenhet. Massor av intresse, tränar mycket och resten kan jag berätta lite mer privat. Är du också trött på singellivet och vill ha vänskap och kul, du och jag?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Trött på singellivet och ensamheten – vill träffa vänner”

  1. Hej Jag träffar gärna dig och myser till. Jag är en man på lite över 40 år, personer som jag träffar brukar gissa 10 år yngre, vilket är alltid skönt att höra. Jag gillar också att träna. Hör gärna av dig till min mail, så skickar jag en bild.

    Svara

Lämna en kommentar