Söker svenska män

mörk tjej söker svenska mänHej, jag är en mörk kvinna och jag söker svenska män för en dejt eller mer. Jag har bott i Sverige i nästan hela mitt liv och är som svensk kan man nog säga. Det där med att jag söker svenska män är inget konstigt, nu finns det så många nationaliteter i Sverige. Och jag föredrar svenska män, ni är snygga, snälla och trevliga. Jag vill träffas på en dejt, helt förutsättningslöst, så ser vi vad som händer. Det är lite spännande och jag är öppen för allt i princip, ja, inom rimliga gränser såklart. Jag är singel och öppen för att stadigt förhållande, en knullkontakt, vänskap eller vad det nu kan bli.

Givetvis tycker jag om sex och är rätt bra på det också ;-). Men det förstår du nog när jag skriver min kontaktannons på denna läckra sexbloggen. Jag lever ensam sen ungefär ett år tillbaka och trivs väl. Men ibland blir det ensamt, jag har inte dejtat alls sen jag blev singel igen. Nu har jag läkt och är redo att gå vidare. Livet är för kort för att bara sitta hemma och vänta på den perfekta mannen. På tal om livet, man måste ha roligt för att må bra, jag älskar att skratta. Så du måste ha humor, det värderar jag högt. Men du måste vara en lugn och sansad man som är utan problem.

Tycker du om det du ser? Det är nämligen det du får! Jag gillar stiliga svenska män som har en snygg klädstil och uppför sej som en gentleman. Utseendet är viktigt men insidan är också viktig för mej. En snygg utsida och ett fint inre, det tilltalar mej och det är det jag går igång på. Kan vi träffas snart?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Söker svenska män”

  1. Hejsan!
    Det skulle vara dröm att få en dejt med dig, om man sen har varit en gentleman kanske man får smaka på hela dig.

    Mvh från en man i Örebro

    PS.Du kan kika på mig

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!