Feta kvinnor behöver också sex, söker män som gillar stora kvinnor!

feta kvinnor är sexigaJag är en av alla feta kvinnor som vill träffa en trevlig man som uppskattar min stora kropp. Det är svårt att hitta män när jag är ute på krogen. Det är lite som dom skäms för att ens prata med mej. Jag förstår, det är inte vackert att visa upp en stor kvinna så jag respekterar om du vill att vi håller våra sexträffar hemliga. För jag vet att det finns många män som gillar kvinnor som mej, det gäller bara att hitta just dej som jag fastnar för.

Sexmöte och vänskap är det jag söker och blir det mer är jag inte den som säger nej, men det är inget krav. Att jag skulle bli efterhängsen och sådant behöver du inte vara rädd för. Jag är vuxen, jag förstår att jag inte kan tvinga mej på någon som inte vill ha mej. Men jag är lite rädd för ett seriöst förhållande. Jag har aldrig haft det och vet inte om jag skulle vilja ha det.

Hur som helst så förväntar jag mej inget annat än att träffa en trevlig man. Som uppskattar mej som jag är och som vill ha det skönt med mej. Gärna återkommande träffar, men som sagt, jag tror inte jag kan ställa några krav. Jag får nog vara glad om någon ens svarar. Stor kram Leila, en av alla ensamma feta kvinnor.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

12 svar på ”Feta kvinnor behöver också sex, söker män som gillar stora kvinnor!”

 1. Hej vackra Leila.
  För det är du på bilden sötnos?
  Då är du ju gudomligt vacker å sexig.
  Jag vill hålla träffarna hemliga goding.
  Hör av dej hjärtat.
  Puss å slick.

  Svara
 2. Hej.

  Såg din annons och blev intresserad. Är 18 år och bor I Stockholm. Är ganska oerfaren men har en bra kropp. Undrar kanske om du skulle vilja hjälpa mig lite?:)

  Svara
 3. så sjuka ni är som skriver här, jag skäms att vara man, idioter som er förstör så mycket, överallt på internet m,m. spelar ingen roll om om dom vill seriöt dejta, träffas för ha kul eller sex, kvinnor ska respekterad som kvinnor inte som skräp så som så många puckon, typ som ni som skriver här inne. Hoppas ni idioter som skriver så idiotiskt inte får chans till träff.

  Svara

Lämna en kommentar