Vill du bli min KK kompis på helgerna med mycket mys och bus?!

söker kk kompisÄr du min blivande KK Kompis som vill träffas på helgerna? Jag hoppas att du finns här, för jag är så less på att jämt vara ensam på helgerna. En KK kompis kan man ha mycket kul med, på många sätt ;-). Något förhållande vill jag inte ha, det är väl lika bra att göra det klart redan från början. Varför undrar du kanske, det är mycket enkelt, jag har precis blivit singel efter ett 3-årigt förhållande. Min nyfunna frihet är helt underbar, den ska ingen ta ifrån mej!!!

Att ha ett KK helgförhållande är helt perfekt. Det innebär att vi behöver inte bo nära varandra. Om vi inte har turen att göra det vill säga, men det har jag inte så stora förhoppningar om att vi gör. Men man vet såklart inte, men ville säga det. Jag bor utanför Malmö och har nära till Sturup och nära till tåget osv. Körkort och bil har jag men jag tar hellre tåget eller flyget, det är bekvämt. Men du kommer till mej första gången vi ses och vi tar en fika på stan, kanske i Malmö eller utanför stan nånstans.

Du undrar säkert vem jag är och det är svårt att berätta om sej själv, men jag ska göra ett försök. Du kan kalla mej Olivia (jag heter något annat) och är 28 år, brunett och är väl rätt normalt byggd för att vara kvinna. På dagarna jobbar jag, tränar, träffar kompisar, ett rätt vanligt liv tror jag. Mer än så berättar jag inte här, inte heller om vad jag gillar i sängen, det tar vi privat. Den jag söker är en skön kille som är nöjd med sej själv och har ett bra liv utan problem och strul. Ålder, tja, spelar det roll? Kanske lite, 25-35 kanske?! Pussar och Kramar!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Vill du bli min KK kompis på helgerna med mycket mys och bus?!”

 1. Hej! Jag vill ha en relation med en lagom snygg kvinna – inte allt för smal – och med ett gott humör i den åldern du gör som du vill – att träffa då och då när vi kan och har lust. Jag tänker mig samspel och lek ibland tex vi dejtar en kvinna eller ett par. Jag kan visst domineras om du så önskar men hellre samspel eller att jag dominerar. Jag gillar fantasier, film, rollspel såväl som bara ren närhet och njutning. Jag gillar att se, känna och smaka. På bussen, kundtoaletten på någon stormarknad, i tvättstugan, ett källarförråd, i bilen, i skogen såväl som hemma hos varandra. Vi kan fokusera på sex, fantasier, närhet och njutning – på varandra. Hemliga för andra och öppna, ärliga mot varandra. Jag är rak och, lagom sund med ett hyfsat utseende och nästan jämnt på gott humör i 38 års åldern boendes i stockholm.

  För några år sedan så skulle jag köpa en dammsugare begagnad på blocket och ringer på en annons – en man svarar och han förklarar att dammsugaren finns i fredhäll men att han ska åka med jobbet till köpenhamn och om bara en timme dock så är hans flickvän hemma så att jag kan hämta dammsugaren idag eller under morgondagen. Jag säger att jag kommer imorgon vid 9-tiden på morgonen ifall det går bra och han säger ok.

  Straxt innan klockan 9 kommande dag på adressen i fredkäll så kliver jag ut ur min bil och går mot porten och sedan en trappa upp så ringer jag på dörren. Inte ett ljud. Jag ringer igen och knackar lite lätt på dörren. Jo, nu hör jag att någon kommer mot dörren och dörren öppnas. En nyvaken ljus tjej max 22 år kisar och ler mot mig – kom in! Jag står först helt paralyserad och mina ben darrar en aning – för denna tjej är otroligt vacker och iklädd endast en mycket åtsittandes ljusgrå one-piece dräkt som gjorde att hon såg mer naken ut påklädd än om hon vore naken. Jag kände svindel och mina ögon hade liksom fastnat i hennes tydligt murriga fitta. Dammsugaren sa jag och klev in genom dörren.

  Sedan agerade jag precis så som jag skulle ha fantiserat när jag runkade som skönast. Jag kollade på dammsugaren och sa att jag ville ha den och så ställde jag den vid dörren för att sedan säga att jag måste få fota henne för att hon var just den som jag letat efter. Att jag inte hade med mig min fotoutrustning men ifall jag kunde få komma tillbaka ikväll. Hon log och vistt kunde jag få kommaa tillbaka ikväll och fota henne. Jag bad henne att gå ut i det ljusare vardagsrummet och posera för mig. Jag bad henne sätta sig på knäna i soffan och puta med rumpan mot mig så mycket som hon bara kunde. Hon sken som en sol.

  Jag frågade om jag fick känna på hennes skinkor och visst fick jag det. Hmmm. Jag kände lätt med bägge händerna på hennes skinkort och bad henne att vrida på sig och med bena brett isär. Jag frågade ifall hon kunde klä av sig så att jag fick se henne naken i ljuset innan jag skulle gå och hon ställer sig upp och låter dräkten glida ner till fötterna. Fantastiskt utbrister jag och skådar henne i detalj – säkert i fem minuter. Ok, jag kommer ikväll med min fotoutrustning och belysning och jag lovar att jag ska fota henne på bästa sätt och att det kommer att ta en timme ungefär efter att jag riggat utrustningen. Tack! Vi ses senare. Hej så länge sa jag och gick ut med dammsugaren genom dörren.

  Några timmar senare, precis när jag lånat ihop en komplett fotoutrustning, så ringer tjejens kille mig. Jag svarar inte. Han ringer igen och igen. Gång på gång. Jag förstod såväl hans dilemma. Jag tyckte synd om honom. Jag visste att jag hade en supersex kväll framför mig, jag visste det, men jag struntade iattt hämta fotoutrustningen och jag struntade i att åka tillbaka till den sköna snygga sexiga tjejen. Men ett fint minne av det hela har jag iallafall.

  Svara
 2. Hej, Jag åker gärna ner till Malmö och träffar dig, så får vi sedan hur vi gör sedan om vi klickar. Jag är en man lite över 40, det brukar gissa att jag är 10 år yngre. Hör av dig till min mail, så skickar jag en bild.

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!