Ung söker äldre

tjej, ung söker äldre kille för ett förhållandeHallå, kåt tjej här och ung söker äldre kille för ett förhållande, jag är 22 och du är runt 40. Ungefär så, det är svårt att säga exakt ålder, det är så mycket annat som ska stämma. Men nu är det så att jag inte vill vara singel längre och vill stadga mej. Killarna i min ålder är inget för mej, så därför söker jag en äldre kille som vill bli tillsammans med mej. Frågan är om en äldre kille kring 40 vill bli ihop med en så ung tjej som jag är?! Detta handlar inte om enbart sex, utan vi ska bli ett par, vi ska leva tillsammans du och jag. Ensamheten är trist, även om jag har vänner och ett bra liv, så är jag ändå lite ensam.

Jag är en söt tjej som alltid har nära till skratt, jag är galet busig och lever livet fullt ut. Även om jag bara är 22 så är jag mogen för min ålder, det är nog därför jag inte har något intresse för killarna i min egen ålder. Jag behöver en stabil kille och det tror jag att du är som är lite äldre. Vi börjar och dejta och lär känna varandra och kollar om vi kan bli kära i varandra. Kärleken är inte lätt att hitta, det fattar jag också,  men någonstans måste man börja. Jag börjar här, på en busig sexblogg hihi och hoppas att jag hittar dej här.

Jag ser bra ut, är en söt blond tjej som är smal och smärt, jag tränar en del. Du är en fräsch kille som också tränar och är i bra form och ser bra ut.

Ung söker äldre för förhållande

Nu är det inte enbart sex detta handlar om som du nog förstått, men du ska vara en kåt äldre man. Därför kommer vi inte att ha sex direkt, jag vill gärna ta det lugnt med det, även om sex är jätteviktigt för mej. Men största anledningen till att jag inte vill ha sex direkt är att du inte ska tro du kan dra över mej och sen sticka. För sånna är killar idag, men ni äldre killar har nog lite mer respekt för oss tjejer. Men lika bra att säga det ändå. Så vet du från början vad som gäller.

När det kommer till sex så gillar jag det vanliga, typ missionären, bakifrån, rida osv. Jag har inte haft så jättemycket sex och är inte så erfaren, men det är du så du kommer att lära mej allt du kan. Till en börjarn när vi träffas så kommer jag att vara lite blyg, men om du är rätt kille för mej, så slappnar jag av rätt fort. Nu vet jag också att det är lite ovanligt att ung söker äldre, men helt ovanligt är det inte. Men då handlar det oftast bara om sex, så det är skillnaden.

För mej är det skitsvårt att träffa en äldre kille, jag kan inte ragga på krogen, dit jag går är där ingen över 30 nämligen. Sen är jag rätt så trött på att springa på krogen, det ger mej inget alls faktiskt. Nångång kan det vara roligt men inte varje helg som det varit sista åren för min del. Du är en äldre kille som är trött på utelivet och hellre är hemma och myser med mej. Vill du det? Hör då av dej så kan vi träffas och ta en fika på stan. Puzz och kramizzz.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!