Jag vill pröva på sexiga rollspel med en frisinnad man!

jag vill ha sexiga rollspelSexiga rollspel är något jag aldrig prövat på men jag har läst om det mycket. Det verkar så jäkla häftigt och nu måste jag pröva det. Men det är inte helt lätt att hitta en kille som vill göra det med mej. Det går lixom inte att ragga upp en kille på krogen och viska i örat om han vill köra sexiga rollspel. Då lär de flesta vända på klacken och sticka därifrån och kanske tom. idiotförklara mej. Den risken tar jag inte, kan blir riktigt pinsamt. Så därför tänkte jag testa en sexannons och då hoppas jag på svar från frisinnade män som vill samma som jag. Här måste ju finnas en kille som gillar sexiga rollspel.

Jag vill ha vanlig sex också, såklart, att knulla är livets goda och jag är kvinnan som inte kan få nog. Därför måste du vara en uthållig man som vill och kan ha sex både länge och väl. Njutningen står i centrum och vi ska släppa alla hämningar och njuta hämningslöst.

Om du har erfarenhet av rollspel är det helt perfekt, jag är nämligen helt ny på det och vet inte riktigt hur man ska börja. Men det ska väl inte vara så svårt. Jag skulle vilja att du är gynekolog och jag behöver en undersökning. Och sen vill jag vara sjuksköterska och du behöver hjälp så jag måste undersöka dej grundligt. Måste smaka på kuken så den mår bra, du ligger fastspänd på britsen. Det är några tankar och sexfantasier jag har, men jag har många fler fantasier, men de skriver jag inte här. Tycker det får tas lite mer privat! Jag är en kåt tjej på 29 år, bor i Göteborg och är singel! Du är frisinnad, 23-48 år och singel!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Jag vill pröva på sexiga rollspel med en frisinnad man!”

  1. Hej 🙂 jag har en hel del erfarenhet av rollspel och hembesök av doktorn som ett trevligt förspel.Framför allt be dig knäppa upp blusen och lyssna på hjärtat och sen be dig knäppa upp byxorna och tempen på det säkra sättet.

    Svara
  2. Jag är äldre än det du söker , men oxå mer erfarenhet .
    Jag är 55 plus , och har många fantasier , grevinna o betjänten. Eller tullen och smugglaren . Nya kallskänkan i köket.
    Lovar dig en underbar upplevelse med passion .kanske du gillar skumpa Puss på rumpan ,

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!