Stora pattar och en välsvarvad rumpa och fult ansikte

sexiga stora pattarTja, det är jag, stolt som fan över mina stora pattar och min sexiga rumpa. Men ansiktet är fult som bara den. Just därför har jag lite svårt att hitta killar. De flesta vill bara knulla mej i ett mörkt rum, så trist, men det är bara att gilla läget. Det är därför jag provar en sexannons och hoppas på att hitta en kåt kille som vill ha lampan tänd när vi har sex. Gärna återkommande träffar, för jag gillar inte engångsligg, ger mej inte så mycket.

Nu är det ingen pojkvän jag letar efter, det tror jag blir svårt. Men någon att ha sex regelbundet med ska väl inte vara så svårt att hitta, eller?! Jag gör iallafall ett försök, går det så går det, typ. Jag är 32 bast, du är i min ålder +-5 år, helst är du också singel, för jag gillar verkligen inte otrogna personer. Har du en snopp modell större så är det ett plus, men inget krav. Vill du träffas, ta en fika och se om vår kemin klickar?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Stora pattar och en välsvarvad rumpa och fult ansikte”

 1. Hej vännen.
  Vill tro att jag o min kan vara ngt för dig.
  Håller med dig, dina bröst är verkligen ngt att skåda o lära känna. Det yttre behöver inte alltid vara det avgörande. Viktigast att man är ödmjuk o kravlös. Respekterar sin partner o då trivs man också ihop. Vill tro att det finns goda förutsättningar mellan mig o dig.

  Tycker att fika blir riktigt bra , men sen kan det nog behövas fler träffar för att riktigt kunna finna varandra. Tror du inte det?
  Du får gärna ha hur många lampor tända som helst. Det kvittar för min del;) Återkommande träffar är det enda som gäller i mina ögon. Engångsligg ger inget. Långsiktigt är det som gäller om du frågar mig.

  Ser framemot ditt svar.

  hälsn

  tony

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!