Erotisk massage och sköna regelbundna sexträffar sökes!

erotisk massage du och jag?Jag vill ge och jag vill ta erotisk massage och söker här en erotisk man för återkommande sexträffar. Att njuta av livet är prio ett för mej och ett sätt är att hänge sej och släppa alla hämningar. Nu är det kanske inte det lättaste att göra och jag kan inte ge mej hän med vem som helst. Det är nog samma för de flesta, vi måste ha kemin för att kunna slappna av. Att känna en tillit är också viktigt.

Därför känner jag att den man jag träffar ska vara av rätt personlighet så att vi har en kemi. För att ta reda på det så vill jag att vi lär känna varandra lite innan vi börjar tafsa på varandra. Förstår du hur jag tänker? På ren svenska, jag släpper inte till de första gångerna vi träffas.

Jag är en kvinna som är modell större, kanske kan jag kalla mej en mullig kvinna?! Det är upp till betraktaren till att säga vad jag är, men jag är inte trådsmal iallafall. Jag har en mjuk och go kropp med kilona på de rätta ställena, om jag får säga det själv. Stora sexiga bröst brukar vara uppskattat, det kan jag erbjuda hihihi. Om jag ska vara ärlig så är jag helnöjd med min kropp även om jag är modell större.

Massage och mys du och jag?

Att både få och ge erotisk massage är helt underbart, jag älskar det. I skåpet har jag massage oljor och lite andra leksaker som vi kan använda. En extra krydda kan man säga ;-). Jag är ingen expert på massage, det behöver inte du heller vara, vi gör bara så det känns bra och provar oss fram. Det är inte så svårt, man bara slappnar av och gör det som känns rätt.

Nu tror jag inte det är lätt att hitta en seriös kille här, men jag gör ett försök, kanske har jag tur? Vi får se, jag ger det en chans och hoppas på det bästa. Du har nog fattat att vi ska träffas regelbundet, typ bli KKs. Engångsligg är inte intressant, bara så du vet och jag ”släpper ju inte till direkt”. Seriösa killar, hör av er! Jag bor i Göteborgsområdet. Puss och Kram.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR



1 svar på ”Erotisk massage och sköna regelbundna sexträffar sökes!”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!