Mullig milf söker mullig man för mycket gos och mys i sängen!

kåt mullig milf vill knullaHär är jag, en mullig milf som är så kramsugen! Jag gillar rejäla karlar, med något att hålla i och som är mjuka och goa! Ni vältränade killar kan vandra vidare, ni är inte mysiga att gosa med. Ni är snygga, ja, inget snack om det. Men ni har ingen mjuk och go kropp, ni har en hård kropp, det enda jag vill ha är en hård kuk hehe. Vill fortsätta leva ensam, har så svårt att föreställa mej att jag skulle bli kär eller ens bli förälskad. Så det kan vi nog glömma! Men man vet aldrig, plötsligt händer det, men inget jag förväntar mej!

Att mysa och gosa är så härligt, sen är det ett plus om det blir mer än så, egentligen vill jag ha mys i sängen också. Men erfaren som jag är så vet jag att sånt kan man inte planera men nånstans måste man börja. Så varför inte ses över en helg och lära känna varandra och ta allt som det kommer, utan krav, utan måsten. Om någon av oss inte attraheras, fine, då är det så, inget vi kan styra någon av oss.

Tänker att du är en gosig man över 35, singel och en ärlig man som gillar en mullig milf. När jag säger mullig så menar jag inte fet, värt att säga kanske. Jag har ganska stora hängiga bröst, en mage som är allt annat än platt och en rumpa som är ganska bred och långa röda naglar ;-). Kvinnligheten finns där och det med besked, om man säger så. Intresserad av att träffas utan att planera något?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Mullig milf söker mullig man för mycket gos och mys i sängen!”

  1. Ojoj, föll för denna annons och din röv. Hör av dig för mys och umgänge Skulle vara trevligt att bara lära känna varandra och mysa på.

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!