Liten kuk sökes

mogen kvinna söker liten kukMogen kvinna söker man med liten kuk för diskreta och regelbundna sexträffar. Då jag levt ensam ett bra tag nu så saknar jag sex väldigt mycket, även närhet. Men att stadga mej igen är inte aktuellt, men sexet och närheten är det något jag saknar. När man är lite äldre som jag är så går man inte ut och raggar på krogen längre. Det är inte riktigt min grej, det känns lite billigt även om det inte är det!

Men nu tänkte jag att en sexannons kanske kunde vara en ide, vem vet vem som hör av sej. Det kan bli riktigt bra, eller inte, men jag är redo att chansa och jag hoppas på det bästa. Har hört från väninnor som dejtar online att det finns både ock på nätet, men att de flesta faktiskt är seriösa. De säger också att det är många upptagna män men det kvittar för min del. Det är ditt samvete och vi ska inte gifta oss, så enkelt är det med den saken.

Jag har lite olika ”intressen” när det kommer till sexet, exakt vad det är berättar jag inte här. Men en sak som jag gillar, det är en liten kuk, jag vill absolut inte ha en stor kuk. Det gör bara ont och det ger mej ingenting och trots att jag är en mogen kvinna så är min mogna fitta rätt så trång. Så säger mina ex iallafall. Lite hårdare tag och analsex gillar jag, men mer än så berättar jag inte här. Vi får spara lite tills vi träffas, jag älskar att snacka snusk, är rätt öppen med det. Så det får du tåla, en framåt och kåt kvinna som vill träffa dej, helst igår. Vi ses snart, kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Liten kuk sökes”

  1. Hej du sköna mogna kvinna . Är en man med dina önskningar bor i mellan Sverige hör gärna av dig så tar vi en pratstund . En man som är öppen för det mesta

    Svara
  2. Hej
    Jag är en nyligen bliven singel kille som kommer från ett förhållande som varit helt sexlöst, skulle vara trevligt att pratas vid och se vad det leder till

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!