Par i mogen ålder söker par för partnerbyte och vänskap

par i mogen ålder söker par

Vi är ett par i relativt mogen ålder, hon 48 och han 52 år. Det vi nu vill är att träffa andra seriösa par för partnerbyten. Gärna flera på en gång kan hälsa på oss i vår villa. Där vi kan vältra oss i mjuksex lekar. Men, ett stort MEN, innan vi ”kör igång” så ska vi träffas och lära känna varandra, så det är alltså inte rena sexmöten vi har tänkt oss.

Vi vill gärna umgås också, äta gott och dricka ett glas vin och må bra i varandras sällskap. Vi tänker, det kan då bli en skön avslutning på kvällen på ett mer oplanerat sätt, förstår ni hur vi menar?

Diskretion krävs dock då vi har familj. Skriv och berätta hur ni vill ha det med oss. Bor i Stockholmstrakten och vi kan med fördel ses hos oss då vi har en stor villa med gott om plats. Sommartid så har vi en insynsskyddad tomt och inga grannar i absoluta närheten. Seriösa par som uppskattar detsamma som vi gör, hör av er, så får vi se hur det kan bli. Mvh Micke och Eva ett skönt par i mogen ålder.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Par i mogen ålder söker par för partnerbyte och vänskap”

  1. Hej!
    Vi är ett trevligt sambopar 53&60 år från Borås som söker efter ett lika trevligt par att träffa för social och sexuell kontakt. Partnerbyte om vi klickar med varandra. Vi älskar god mat och dryck och älskar att bygga upp en sensuell och sexig stämning av en trevlig middag. Seriösa och håller vad vi lovar. Nyfikna, äventyrslystna, trevliga, sociala och snälla är vi. Hör gärna av er vid intresse. Mvh Saga&Christer.

    Svara

Lämna en kommentar