Par i mogen ålder söker par för partnerbyte och vänskap

par i mogen ålder söker par

Vi är ett par i relativt mogen ålder, hon 48 och han 52 år. Vi ser bra ut för vår ålder och vi har båda ett ungt sinne. Det vi nu vill är att träffa andra seriösa par för partnerbyten och sköna fyrkanter. Gärna flera på en gång kan hälsa på oss i vår villa. Där vi kan vältra oss i mjuksex lekar. Men, ett stort MEN, innan vi ”kör igång” så ska vi träffas och lära känna varandra, så det är alltså inte rena sexmöten vi har tänkt oss.

Vi vill gärna umgås också, äta gott och dricka ett glas vin och må bra i varandras sällskap. Vi tänker, det kan då bli en skön avslutning på kvällen på ett mer oplanerat sätt, förstår ni hur vi menar? På så sätt kommer sexet helt naturligt och inte planerat, för sex kan man inte planera. Sex har man när man är kåt och det tror jag att vi alla blir, vi vet ju vad som komma skall. Bara det i sej är väldigt upphetsande.

Diskretion krävs dock då vi har familj. Skriv och berätta hur ni vill ha det med oss. Bor i Stockholmstrakten och vi kan med fördel ses hos oss då vi har en stor villa med gott om plats. Sommartid så har vi en insynsskyddad tomt och inga grannar i absoluta närheten. Seriösa par som uppskattar detsamma som vi gör, hör av er, så får vi se hur det kan bli. Vi tänker oss att er ålder är mellan 40-55 år och ni har ett stabilt förhållande/äktenskap utan svartsjuka. Mvh från oss, ett skönt par i mogen ålder.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Par i mogen ålder söker par för partnerbyte och vänskap”

  1. Hej!
    Vi är ett trevligt sambopar 53&60 år från Borås som söker efter ett lika trevligt par att träffa för social och sexuell kontakt. Partnerbyte om vi klickar med varandra. Vi älskar god mat och dryck och älskar att bygga upp en sensuell och sexig stämning av en trevlig middag. Seriösa och håller vad vi lovar. Nyfikna, äventyrslystna, trevliga, sociala och snälla är vi. Hör gärna av er vid intresse. Mvh Saga&Christer.

    Svara
  2. hej, jag förstår att du letar efter par, men jag är ny i Sverige och jag bor i Stockholm, det verkar verkligen intressant att träffa dig, jag är 35 år gammal

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!