Gift par söker bs kille eller tjej för sköna stunder

gift par sökerVi är ett gift par som är strax över 40 års strecket. Vi är ganska erfarna när det gäller gruppsex. Nu söker vi en bs kille eller svensk tjej för sex utan gränser, sånär som toa-varianter, vilket vi INTE är intresserade av. I övrigt är vi ganska öppna för det mesta och det vi inte prövat, det provar vi gärna. Vi finns i mellansverige och ser fram emot att få svar från seriösa och fräscha killar och tjejer.

Om många svarar så kanske vi kan organisera sköna träffar där vi är flera stycken som ses och har det skönt tillsammans. Det är en klar fördel om samtliga är bisexuella så behöver vi inte tänka på sådant. Men det är helt ok om du inte är bi, säg bara till så respekteras det till 100 procent. Ingen ska göra något den inte vill. Dock vet vi att många är nyfikna på bisex och då är detta helt perfekt tillfälle.

Ni bör vara i vår ålder eller +-10år. Vi ser båda ganska bra ut och är måna om våra kroppar och det ska du också. Det är viktigt för oss att du är rakad, för vi är båda helrakade (efter vi tog bilden) och vi avskyr hår i maten! Helst ser vi att vi har regelbundna sexträffar och kanske även gruppsex med flera framöver. Vi tar allt som det kommer så blir det säkert jättebra. En viktig regel som vi inte viker från är att samtliga mobiler låses in i en låda när vi har gruppsex. Den regen tummar vi inte på! Sköna stunder, vi och du? Hör av dej, hälsningar från ett gift par som älskar sex mer än något annat!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Gift par söker bs kille eller tjej för sköna stunder”

  1. hej jag är 35 år, jag flyttade nästan till sverige jag tränar boxning i flera år och jag vill verkligen träffa någon på alla sätt

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!