Fräscht par i Göteborg söker bs tjej eller par

par i göteborg söker sex

Vi söker en bs tjej eller ett bs par i Göteborg med omnejd för lekar ihop. En skön trekant eller en skön fyrkant, vi är öppna för det mesta. Vi gillar det mesta som sexiga underkläder, mjuksex och annat mysigt man kan hitta på när man är flera. Om ni är ett par så måste ni vara ett stabilt par där ni litar på varandra och ingen svartsjuka existerar. Vi är inte ett dugg svartsjuka på varandra eftersom vi skiljer på sex och kärlek. Sex är något vi älskar och har väldigt ofta och nu vill vi krydda vårt sexliv med fler deltagare i sängen.

Hon är 20, vältränad, har en riktigt skön fitta och är helrakad. Han 25 år och är välutrustad han har en grov kuk som är villig och sprutar mycket. Och vi ser båda bra ut, vältränade och fräscha, vi är 100% seriösa och diskreta och kräver detsamma av dej/er. Det är återkommande sexträffar vi söker, det ger oss mest njutning! Första gången vi ses i verkligheten så ses vi på stan och tar en fika och känner av vår personkemi. Om den är bra så bestämmer vi en dag när vi ses hemma hos oss och äter en god  middag tillsammans.

Om allt känns bra tar vi det vidare, men vi gör det på ett naturligt och okonstlat sätt. Det som händer, det händer. Dock är det inte omöjligt att vi börjar hångla och sen tror jag vi är ”igång”. Vi tycker om all sorts sex, så länge det är normal sex så att säga. Gärna partnerbyte om ni är ett par, det är alltid trevligt att knulla någon annan, lite omväxling. Vi ses snart! Kram så länge från ett par i Göteborg.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Fräscht par i Göteborg söker bs tjej eller par”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!