Mullig undergiven kvinna

mullig undergiven kvinna söker dominant manStora bröst, en mjuk och go rumpa, mullig mage finns här, jag är en mullig undergiven kvinna. Jag söker här och nu en trevlig man som är dominant lagd i sängen och som gillar en mullig kvinna. Du får mer än gärna också ha några kilo för mycket, det är bara mysigt. Helt ärligt, så har jag svårt att gå igång på extremt tränade killar, muskler är hårda. Det enda jag vill ska vara hårt på dej är din kuk, resten av kroppen får gärna vara mjuk och kramvänlig.

Jag gillar att kramas också, inte bara sex alltså, men inget förhållande, så inga känslor får blandas in. Ifall vi inte får känslor för varandra båda två, då är det en annan sak. Men just nu är det bara en knullkontakt jag söker. Det är viktigt att du är en dominant man och om jag ska vara ärlig så har jag aldrig provat att ha sex med en dominant man. Men det är något jag fantiserat om väldigt mycket. Så det är bra om du har lite vana på hård sex, för det har inte jag tyvärr.

Själv är jag 33 år och har ett sött ansikte och är som sagt en mullig undergiven kvinna. Det som är viktigt för mej är att du verkligen går igång på mej trots att jag är modell större. Sen när det gäller din ålder, så är det ofta jag dejtat äldre män men det är inget krav. Åldern är bara en siffra, annat är mycket viktigare. Kemin mellan oss måste vara klockren för att det ska funka. Sen får vi ta allt som det kommer, vad tycker du? Vill du att vi ska träffas och ha en mysig dejt?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!