Tjej söker pojkvän

söt tjej söker pojkvänHej, jag är en söt tjej som söker pojkvän, inte bara sex, utan hela paketet. Du är en snygg kille i min ålder, du är från 25 och max 30, jag är 24! Singellivet är bra på många sätt men nu känner jag det är dags att gå vidare till nästa nivå. Livet måste utvecklas och gå vidare, bilda familj och sånt, det är ju därför vi finns här på jorden. Med det är det inte sagt att det ska ske nu, men en pojkvän är en bra början. Det där med att bilda familj får ta den tid det tar, vi måste ha en stadig relation först. Och även ett ordnat liv, sparade pengar, bra boende osv. Den killen jag söker ska tänka som jag i detta, stabilitet är viktigt och att man planerar för framtiden.

Söker pojkvän för förhållande

Annars kan jag väl säga att jag är en snäll och omtänksam tjej som är 200% trogen i ett förhållande. Jag ser ganska ok ut tycker jag själv iallafall, långt mörkt hår och rätt okej kropp. Sex är för mej en viktig del i ett förhållande, därför tänkte jag att rätt kille kanske finns här?! Då delar vi åtminstone ett intresse! One night stand är inget för mej och jag vill inte att vi har sex till en början, respektera det. Därför, för att vara på den säkra sidan, att det är mej du är intresserad av. Så jag ligger inte på första dejterna, så du vet det. Gissar att de flesta killarna här vill bara knulla och sen inget mer. Det är inte min grej, så är det bara sex du är ute efter så är du nog inte den jag söker.

Jag är flyttbar och du är flyttbar, vi ska inte flytta ihop direkt. Men jag vill inte vänta alltför länge och jag vill att vi bor där det är mest praktiskt lämpligt. Jag söker pojkvän för att jag vill stadga mej, inte för att snacka på nätet i all evighet. Jag vill ses irl ganska snart för att känna av kemin mellan oss. De säger att plötsligt händer det, så jag hoppas det är så för min del denna gången. Jag vet att det är svårt att hitta kärleken, men någonstans måste jag börja, varför inte här?! Är du sugen på att träffas och ta detta vidare om vi har bra kemi?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!