Gillar du stora tuttar?

kåt tjej med stora tuttar söker kåta killarTjabba, gillar du stora tuttar och är du en kåt kille som vill sexdejta? Då ska du läsa vidare. Det är så här, jag har nyligen blivit singel och nu är jag på banan igen. Det är dags att sexdejta, du vet, sex utan krav, bara myspys och sex. Tror nog det finns killar här som vill träffas, dock är jag rätt så kräsen. Det handlar inte bara om utseende, det är mycket mer än så, din personlighet måste attrahera mej också. Så är du en trevlig, seriös, ärlig och omtänksam kille så hör av dej så ser vi vad som händer.

Det där med att planera allt, det funkar inte för mej. Jag vill ta allt som det kommer, det är enklast så, dessutom ingen press och stress då. Vi tar en fika eller kanske träffas vi på krogen och tar en drink, snackar lite och sen tar vi det därifrån. Någon ny pojkvän vill jag inte ha, inte nu, jag vill vara singel ett tag nu. Bara så att du vet det redan från början. Om känslor mellan oss uppstår, då får vi sluta träffas, jag har inte tid med ett förhållande just nu.

Jag är en trevlig och söt tjej med stora tuttar, men jag är mer än mina tuttar. Varför jag skriver så är för att killarna är ju besatta av mina bröst, lite drygt faktiskt. Jag är mer än mina fina tuttar, så är det bara, du får hela mej, inte bara vissa delar ;-). Sex älskar jag och kan hålla på i timmar, detsamma gäller för dej. Jag är 26 och du är 25-35 år, hör av dej så vi kan ses snart, jag väntar och längtar, ganska sugen också ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Gillar du stora tuttar?”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!