Jag har små tuttar

kåt tjej med små tuttarDuger jag trots att jag har små tuttar? Jag hoppas det, för jag är så mycket mer än mina tuttar. Söker här och nu en kille att dejta lite ibland, typ för sex och kanske som kompisar om vi klickar. Men mer än så är jag inte intresserad av just nu, har så mycket i mitt liv nu. Därför vill jag inte engagera mej på ett djupare plan, tiden räcker helt enkelt inte till. Såja, då vet du det och du respekterar det och vill samma som jag vill. Har varit singel ett tag nu och gillar det även om jag också saknar kärleken med allt vad det innebär. Tills jag har tid och är redo för något djupare så vill jag dejta en seriös kille.

Detta handlar mest om sex faktiskt, sex och närhet, om nu en tjej får lov att önska det?! Att ha one night stands är inget som jag vill ha eller ens har haft. Nej, jag är inte prydd på något sätt, det har bara inte blivit av. Men att ha sex med flera olika i parti och minut vill jag inte, så därför söker jag en stadig knullkontat. Är du här? Jag hoppas det, om inte så har jag iallafall försökt.

Jag har små tuttar och min sexiga rumpa kompenserar nog för det. Finns ju killar som är tuttfixerade och sen finns det killar som är rumpfixerade hihihi. När det kommer till sex gillar jag det mesta, inom rimliga gränser. Något jag länge har fantiserat om är en trekant med två killar, det kanske vi kan göra? Men först ska vi lära känna varandrra och sen tar vi allt som det kommer. Hör av dej så att vi kan snacka lite och förhoppningsvis dejta i verkligheten. Kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Jag har små tuttar”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!