Kåt och villig tjej

kåt och villig tjejTjej som är kåt och villig finns här. Söker kåta och villiga killar för sex och inget annat än sex. Nu tycker du som läser detta att det låter för bra för att vara sant. Men det ÄR sant, jag är både kåt och jag är villig och nu ska jag bejaka min kvinnlighet och leva livet. Så är det bara, inget konstigt med det, vi tjejer är faktiskt också kåta! Är det egentligen någon som tror att det inte är så? Isåfall blir jag förvånad, för killar har verkligen inte ensamrätt på kåthet.

Jag har en lite udda sexfantasi men det är inget konstigt i sej och säkert många som har denna fantasi. Men få som vågar förverkliga den, men jag vill och jag vågar och nu är det dags. Är en fantasi man oftast bara läser om i sexnoveller. Vi snackar lite på nätet, vi fattar tycke för varandra, alltså inte kärlek utan det är fysisk attraktion. Så fysisk en attraktion kan bli när man snackar på nätet. Men iallafall, om allt känns bra så långt. Då träffas vi på stan och tar en fika eller lunch och snackar lite och känner av personkemin. Om allt fortfarande känns bra så skiljs vi åt och har bestämt när vi ska träffas nästa gång. Då så vill jag att detta ska hända.

Min fantasi ska förverkligas, jag är kåt och villig!

Du kommer hem till mej, jag är lättklädd, har bara morgonrocken på mej, inget annat. Jag är på väg in i duschen, men nu kom du, så då får jag sällskap. Morgonrocken glider av och naken går jag in i duschen. Du klär av dej och kommer in till mej i duschen och vi duschar tillsammans. Vi får känna lite försiktigt på varanras nakna kroppar, men bara försiktigt. Som ett skönt långt förspel inför vad som komma skall. Vi torkar varandras våta nakna och förhoppningsvis kåta kroppar. Min säng är obäddad, men jag går in där och du följer efter. Jag sätter mej på sängkanten och du ställer dej framför mej, du har nog stånd, om inte så lär du få det snart.

Jag börjar smeka dej försiktigt i ditt skrev, tar din kuk och runkar försiktigt. Sen kan jag nog inte låta bli att smaka på din hårda kuk, den är rakt framför mitt ansikte, jag suger försiktigt. Kuksaften flödar, jag känner smaken i munnen, då slutar jag. Och lägger mej på rygg på sängen och särar på benen och tittar på dej med bedjande ögon och du fattar direkt vad jag vill. Du börjar smeka min nu dyblöta fitta och snart är din tunga och försiktigt slickar du mej. Jag är nära att komma, så du måste sluta, vilket du gör. Sen fortsätter vi, vad som kommer att hända, det vet vi båda, men det är en annan historia.

När vi är klara så gör vi samma sak som när du kom, vi går in i duschen. Du klär på dej, pussar mej på kinden och säger hej då. Jag är kåt och villig, men inte med vem som helst. Du är en kille som är fräsch, snygg och singel 20-35 år. Puss.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Kåt och villig tjej”

  1. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
    Älskar sex i alla former och gärna analsex.
    Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!