Jag vill vara din hemliga älskarinna – söker gifta och upptagna män!

jag vill bli din hemliga älskarinnaMin dröm har alltid varit att vara en upptagen mans hemliga älskarinna. En kvinna du kan komma till när du behöver skön sex och bara vill njuta. Jag lovar att jag kommer att ta väl hand om dej. Ge dej skön erotisk massage med en väldoftande olja, har ingen utbildning men har känsliga sköna händer. Jag tror jag kan garantera att enbart med min massage kan jag få dej att spruta utan att ens röra din hårda kuk. Lite skryt kanske, men jag är faktiskt rätt så duktig på det. Man ska inte vara blygsam, man ska säga vad man är bra på och vad man är mindre bra på,  sådan är jag.

Det kan vara mer än sex när du hälsar på mej. Jag är en god lyssnare så behöver du prata av dej så kan du göra det till mej. Allt du säger behåller jag för mej själv. Vill du att jag ska laga en god middag eller om vi ska gå ut på restaurang, så är jag på. Bara fantasin sätter gränserna och vi kan ha riktigt mysigt och trevligt tillsammans. Jag är en snygg lagom mogen kvinna med formerna på rätt plats om man säger så. Jag hoppas att vi ses snart. Kram från kåta mej, som kanske blir din hemliga älskarinna, vem vet?!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Jag vill vara din hemliga älskarinna – söker gifta och upptagna män!”

 1. Hej kära du. Är en kille på 42 år. Jag är 183 lång väger ca: 70kg. Brunt kårt hår, bruna ögon och ser bra ut. Är social och kan föra mig väl. Jag är singel och vill definitivt inte ha ett förhållande. Jag finns i Skåne. Om det passar kan du alltid höra av dig.
  Mvh
  Dino

  Svara
 2. Ständigt kåt 58-åring, som på grund av sambons sjukdom inte fått ett riktigt knull på flera år.
  Du har en fantastisk kropp och jag hoppas innerligt att du bor i Västernorrland, då kommer jag att slicka upp dig i brygga, samtidigt som jag masserar din g-punkt.
  Om du vill kan du kontakta mig

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!