Vill vara din hemliga älskarinna

gift mans älskarinna

Är du gift och vill ha en hemlig älskarinna? Då ska du kontakta mig och vi kanske kan ha en skön och diskret relation. Detta kommer att vara något jag inte berättar för någon annan, inte ens min bästa väninna. Det jag söker är en vän som jag har sex med. Tanken är att det ska vara som ett förhållande, men utan krav och känslor utöver vänskapskänslor. Har varit singel rätt så länge och trivs bra med det. Men samtidigt så saknar jag passionen och sexet som man har i en relation. Dock tror jag detta går att ha i en sexuell relation byggd på vänskap och sex, är värt att pröva.

Söker alltså en gift man och jag blir din 100% hemliga älskarinna. Du behöver inte vara rädd att jag ska ställa till problem, jag vill inte stadga mig. Min frihet är viktig och jag njuter i fulla drag, dessutom har jag inte tid att ge mig in i en relation pga. att jag jobbar mycket. När det kommer till sexet så är jag allätare om man säger så. Det jag inte provat, det testar jag gärna, men inom rimliga gränser. Men i stora drag så är jag nog ganska vanlig och ordinär. Gillar män som tar för sig framför tafatta män.

Jag finns i Göteborgs området, inte i city utan en bit utanför. Bor såklart ensam så vi kan ses hemma hos mig. Men först ses vi på neutral plats för att känna av kemin mellan oss. Krav: Gift/sambo, 28-55 år, fräsch, någorlunda tränad, diskret. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Vill vara din hemliga älskarinna”

 1. Det känns som om du beskrev mig i din annons. Precis vad jag sökt. En långtidälskarinna som finns för mig till 100% utan några attachments o känslor. Helt enkelt sex o vänskap. Givetvis ska vår personkemi stämma in, det är ju viktigt. Måste ju trivas i varandras sällskap.
  Är väldigt easy-going av mig, okomplicerad o kravlös. Tar det spontant o naturligt. Nyfiken o öppen för det mesta. Finns också i Gbg-området, dvs en bit utanför precis som du. Passar mig ypperligt att vi ses hemma hos dig när vi börjar umgås på riktigt. Såklart ska vi bekanta oss med varandra på neutral mark, allt från fik o restauranger, bio o bowling o andra evenemang. En sak i taget. Det ska liksom växa fram. Hur gammal är du själv för själv är jag gift o exakt 50 år?
  Träning o diskretion är a o o.
  Vad säger du, ska vi dra igång detta o känna av läget? Kan det bli du o jag?

  tony

  Svara

Lämna en kommentar