Särbo kvinna söker diskret sexuell relation med upptagen man

jag är en kåt särbo kvinna

Jag är en särbo kvinna, har varit särbo i några år nu. Men jag och min särbo kan inte träffas så ofta pga. olika anledningar (som jag ej tar upp här). Därför söker jag nu, med särbons tillåtelse, en man som är upptagen som vill träffas. Det är bara en sexuell relation jag vill ha, mitt hjärta är upptaget redan ;-). Så om du är ute efter mer än sex så tror jag inte det är någon ide att vi ses.

För att minimera risken att mannen som jag träffar ska vilja mer än att vara KK med mej, så vill jag ha en upptagen man. Enklast så, för oss båda! Vi kan ses hos mej, inga problem. Jag är kräsen, tar inte vem som helst, så en fika på stan är ett krav, ganska direkt efter vi fått kontakt. Är det kemi mellan oss så träffas vi igen, hemma hos mej. Kondom är ett krav som inte jag ger vika för!

Som person är jag väldigt lugn och sansad, men inte tråkig för den sakens skull. Om du behöver nån som kan lyssna på dej, så finns jag här, jag är en god lyssnare. Jag kanske också behöver prata av mej ibland, då kanske du tar dej tid att lyssna på mej. Det är ju så att ibland är det enklare att prata med någon som är utomstående.

Jag är som sagt en särbo kvinna och är 38 år, ser bra ut och är slank, du är manlig och medel eller välutrustad. En flink tunga är aldrig fel heller, för att få fittan slickad är bland det bästa jag vet. Bilden är inte bra på mej, men jag ser ut så, vågar inte lägga ut en ren nakenbild där jag kan kännas igen, hoppas att du förstår det.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Särbo kvinna söker diskret sexuell relation med upptagen man”

  1. Hej särbokvinna, jag är en upptagen man, sambo, o kåt alltid, funkar inte bra hemma längre, välutrustad , o älskar att låta min tunga spela..Norrlänning,

    Svara
  2. Hej dan heter jag är en blyg kåt äldre man med 18cm kuk söker kvinna för diskreta träffar använder kondom vill suga krama brösten slicka

    Svara
  3. hej jag är 35 år, jag flyttade nästan till sverige jag tränar boxning i flera år och jag vill verkligen träffa någon på alla sätt

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!