Särbo kvinna söker diskret sexuell relation med upptagen man

särbo kvinna söker sexJag är en särbo kvinna, har varit särbo i några år nu. Men jag och min särbo kan inte träffas så ofta pga. olika anledningar (som jag ej tar upp här). Därför söker jag nu, med särbons tillåtelse, en man som är upptagen som vill träffas. Det är bara en sexuell relation jag vill ha, mitt hjärta är upptaget redan ;-).

För att minimera risken att mannen som jag träffar ska vilja mer än att vara KK med mej, så vill jag ha en upptagen man. Enklast så, för oss båda! Vi kan ses hos mej, inga problem. Jag är kräsen, tar inte vem som helst, så en fika på stan är ett krav, ganska direkt efter vi fått kontakt. Är det kemi mellan oss så träffas vi igen, hemma hos mej. Kondom är ett krav som inte jag ger vika för!

Jag är som sagt en särbo kvinna och är 38 år, ser bra ut och är slank, du är manlig och medel eller välutrustad. En flink tunga är aldrig fel heller *blink-blink*.

Kram från Åsa <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Särbo kvinna söker diskret sexuell relation med upptagen man”

  1. Hej särbokvinna, jag är en upptagen man, sambo, o kåt alltid, funkar inte bra hemma längre, välutrustad , o älskar att låta min tunga spela..Norrlänning,

    Svara
  2. Hej dan heter jag är en blyg kåt äldre man med 18cm kuk söker kvinna för diskreta träffar använder kondom vill suga krama brösten slicka

    Svara

Lämna en kommentar