Mogen gift kvinna vill träffa en man för hemliga möte

kåt mogen gift kvinnaNu är det dags, jag är en mogen gift kvinna som måste krydda mitt sexliv. Att göra det med maken är inte att tänka på, den lågan har släckts för länge länge sedan. Din ålder spelar inte så stor roll men jag tror du är över 25 men inte över 60 år, det tror jag passar bäst. Sedan om du också är i en relation, så är det ett plus men inget krav.

Jag kan tänka mej att träffa mer än en man, kanske är ni kompisar som vill njuta på tre?! Viktigt är att jag i slutändan endast träffar en och samma man för diskreta sexträffar. Sexet blir så mycket bättre då, när man lärt känna varandra sexuellt.

Helst ska vi ses hemma hos dej om det är möjligt, men första gången ses vi på offentlig plats. Sen kan vi ta detaljerna om hur vi ska göra framöver. Foto först, om vi vill se mer så är det att snacka i kamera som gäller, med ljud och bild, ett krav innan träff irl.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

8 svar på ”Mogen gift kvinna vill träffa en man för hemliga möte”

  1. Jag vill gå ner på dig, sära dina lår och med min tunga tränga mig in i din fitta, jag trevar mig fram till din klitoris. Jag gruvar min tunga mot den sedan suger jag på den till du skriker. Sedan med ett jag tag i dit huvud och ger dig min kuk. Dina läppar sluter sig runt min kuk så skönt.

    Kontakta mig.

    Svara
  2. Kotakta mig jag vill tillfredsställelse till fullo.

    Jag vill gå ner på dig, sära dina lår och med min tunga tränga mig in i din fitta, jag trevar mig fram till din klitoris. Jag gruvar min tunga mot den sedan suger jag på den till du skriker. Sedan med ett jag tag i dit huvud och ger dig min kuk. Dina läppar sluter sig runt min kuk så skönt.

    Svara

Lämna en kommentar