Sexträffar dagtid

sexträffar dagtid sökes av gift kvinna

Gift kvinna söker diskreta sexträffar dagtid! Du får gärna vara gift också, det underlättar det hela ganska mycket. Vi ses på hotell, vandrarhem eller liknande, kanske i bilen eller ute i naturen om vädret tillåter det. Sommartid så gillar jag att vara ute i naturen och ha sex, men då på ställe där inga anda människor finns. Sex offentligt är inte något som är aktuellt, det är under min värdighet. Dessutom vill jag inte ta några risker eftersom jag är en gift kvinna, men det förstår du nog.

Att vara otrogen är inget jag gillar alls, men jag har inget val. Normalt sett tycker jag att man antingen skiljer sej eller så är man otrogen. Men jag har insett att det inte är så enkelt alla gånger. Man går från klarhet till klarhet och detta trodde jag aldrig jag skulle göra. Men nu är det som det är och detta är mitt beslut. Har du synpunkter på det, behåll dessa för dej själv, för detta handlar om mitt liv. Du vet dessutom inte detaljerna och orsaken till att jag ska vara otrogen.

Män som redan har sin kvinna men som inte har ett tillfredsställande sexliv. Det är er jag vill träffa för sexträffar dagtid. Detaljer och mina och dina krav diskuterar vi lite mer privat! En hög sexlust och ett fritt sinne måste du ha för att det ska funka bra mellan oss! Ses vi?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR



5 svar på ”Sexträffar dagtid”

 1. Hej.
  Det låter som det finns ngn i precis samma sits.I exakt samma läge.
  Har alltid gillat varierande platser o i synnerhet utomhus. A dream come true, hoppas jag.
  Vill du lära känna mig?

  TJJ

  Svara
 2. Hej fina kvinna, ja mitt i prick, är sambo med dåligt sexliv parat med hög sexlust, då är det illa, vi , du o ja, ska vi inte se till att få fart på sexet tillsammans ,hör av dej,

  Svara
 3. Ständigt kåt 58-åring som på grund av sambons sjukdom inte fått ett riktigt knull på flera år.
  Det framgår inte var du bor, men jag håller en tumme för att det är inom rimligt avstånd.
  Skiftarbetare, så det finns gott om lediga dagar.
  För snabb kontakt kan du skriva

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!