Blond kvinna söker KK

blond kvinna söker kk

Min KK har flyttat, jag är en blond kvinna, snygg enligt mej själv, men alla tycker olika. Nu behöver jag hitta en ny KK, en KK som vill ses över en helg lite då och då och ha det mysigt. I veckorna har jag inte tid att träffas och inte heller alla helger. Men nån helg lite då och då hade varit nice att träffas och ha en riktigt mysig helg. Fixa käk, skeda i soffan, frossa i godis och såklart ha sex. Som ett par, men bara över helgen och utan känslor inblandade. För mej är det helt perfekt, frågan är om det finns någon kille här som vill ses under dessa premisser?

Jag ser helt okej ut, blond kvinna, ganska långt hår, hyffsad kropp som jag är mycket nöjd med själv som sagt. Är singel och fri och ska så förbli, men lite passionerad sex och mys saknar jag ibland. Det är där du kommer in, du kommer till mej, vi har en hel helg med mys. Sen åker du hem och vi kan visst ha lite kontakt mellan när vi ses, men inte alltför mycket. Det har jag inte tid med och det är inte meningen vi ska bli ett par.

Killar som är kring 30 är det jag söker, gärna tränade och snygga, både på utsidan och insidan. Helt ärligt, om du har en kvinna redan, jag bryr mej inte faktiskt. Även om jag inte gillar otrohet, så är det bara njutning och vänskap vi ska ha. Helst ska du vara singel men alltså inget krav. Hör av dej så får vi se vad som händer framöver!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Blond kvinna söker KK”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!