Jag vill ha passionerad sex i naturen med en mogen man

jag vill ha sex i naturenSex i naturen, det finns inget skönare och härligare! Jag har gjort det förr och ska göra det igen, frågan är bara vem som vill hänga med? Av erfarenhet vet jag att killar, speciellt yngre, inte riktigt vågar.

Även om dom sexfantiserar om det så när det väl blir verklighet, då vågar dom inte. Det är därför jag söker en mogen man, som vågar och vill. Det handlar inte om att gå ut och knulla i naturen utan det ska vara lite stil också. Plus att det får vara en säker plats dit ingen annan hittar, för några åskådare vill jag inte ha, det ska bara vara du och jag!

Passionerad sex i naturen, du och jag och helst fint väder och solsken, så sommaren är att föredra. Jag kan tänka mej att träffas när som på året, så kan vi “träna” hemma och inomhus först, om vädret inte är bra. Vad menar jag då med en mogen man? Själv är jag 32 år och du får vara som jag eller max 50 år, det är absolut max!!! Något mer än sex och ev. vänskap söker jag inte i denna busiga sexannons ;-). Kram Monia

>> KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA PÅ KONTAKTANNONSEN <<

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Daniel

  Hej där! Bor du i Västernorrland så tycker jag att du ska höra av dig

 2. Jimmy

  Hej
  Jag är intresserad helt klart

 3. Daniel

  Hej kära du. Hör av dig om du vill. Kan vara den som hjälper dig med det du söker.
  Mvh
  Dino

Lämna ett svar