Jag vill ha smisk lekar med dominant man

vill ha smisk lekar med äldre manÄr en 25 årig kåt svensk tjej som vill prova att ha smisk lekar. Jag söker en maskulin äldre man för dominanslekar. Du bestämmer och jag lyder dej. Blir din slav helt och fullt och jag är ganska olydig så du måste fostra mej ordentligt. För jag kan vara olydig och behöva tillrättavisas och kanske få en dask på min sexiga rumpa. Om du har tur så lyder jag, men det är inte givet.

Om du vill binda mej och smeka mej skönt med händer, tunga och din kuk, det hade varit härligt. Och om du sätter ögonbindel på mej blir det ännu mer spännande och skönt. Men så långt går jag inte med dej förrän vi lärt känna varandra, för det kräver tillit. Men jag gillar dominanta lekar, det tror jag iallafall, jag blir kåt när jag tänker på det. Det borde väl vara ett tecken på att jag är undergiven?

Då detta är helt nytt för mej men jag har fantiserat om detta länge. Detta är en av mina mest återkommande sexfantasier. För jag fantiserar jämt och ständigt. Varje gång jag pullar min fitta, det vill säga varje dag i stort sett. Jag har alltså en sexlust utöver det vanliga om man säger så. Tom. på jobb måste jag gå och pulla fittan på toaletten. Lite pinsamt men så jäkla skönt, har en manlig arbetskamrat som brukar le sådär konstigt när jag kommer ut från toaletten. Han kanske fattar, jag vet inte hihi.

Gör inge om du är gift eller sambo, jag vill bara leva ut mina fantasier med rätt man. Har ett karriärjobb så diskretion är ett måste! Vore pinsamt om det kom fram att jag vill ha smisk lekar ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Jag vill ha smisk lekar med dominant man”

 1. Ständigt kåt 58-åring, som på grund av sambons sjukdom inte fått ett riktigt knull på flera år.
  Diskretion är lika viktigt för mig som för dig.
  Om du är olydig, kommer dina skinkor att bli rejält röda, men när du är snäll och lydig kommer jag att slicka upp dig i brygga
  Om du vill kan du kontakta mig

  Svara
 2. hej, jag är 35 år gammal, jag är gift, jag är en idrottare hela mitt liv, jag vill träffa och uppfylla våra fantasier som ingen kommer att veta om.

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!