Söt tjej vill träffa en trevlig kille – söker KK

söt tjej söker killeHär är jag, en söt tjej som vill ha något seriösare än bara engångsligg, jag vill ha en KK. Jag är ingen tjej som gillar att ha olika killar, det är inte okej i min värld. Men samtidigt vill jag inte ha något förhållande just nu men jag saknar sex och närhet så mycket. Så om här finns en trevlig och seriös kille som kan tänka sej att vara KK med mej. Jag tänker att vi funkar bra tillsammans och kan umgås som kompisar också. Alltså inte bara sex och sen hej då.

De flesta vill inget mer än att ha sex och sen inget mer, men för mej funkar det inte så, jag behöver lite mer. Är helt säker på det finns fler som tänker som jag och hoppas finna dej här. Jag kan redan nu säga att jag inte träffar vem som helst. Och vi måste lära känna varandra på nätet innan vi träffas i verkligheten. Räkna inte med att det blir nåt, varken på första, andra eller tredje dejten i verkligheten. Jag vill nämligen inte bli utnyttjad, utan lära känna dej först! Vi höres snart hoppas jag!! Puss och kram från mej, en söt tjej som är 200% seriös.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Söt tjej vill träffa en trevlig kille – söker KK”

  1. Hej! Nu är det såhär att jag är en kort kille som har haft det svårt med kärleken och livet, mår väldigt dåligt helt enkelt. Men jag söker också närhet, precis som dig en kk som är en väldigt bra vän men som skulle låta mig ge henne njutning. Helt ärligt skulle jag kunna ge dig njutning och inte kräva nåt tillbaks. men jag respekterar kvinnor och tjejer och skulle bara få vilja känna mig åtrådd för en gångs skull. Är hyfsat vältränad skulle jag säga men är nog inte den snyggaste. Aja hör av dig om det är så att min ålder inte spelar nån roll.

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!