Sexig mulatt tjej söker

jag är en kåt sexig mulatt tjejHallå där alla trevliga killar, sexig mulatt tjej här, snygg sexig och singel är vad jag är. Nu är det ett tag sen jag hade en kille under täcket och det är dags nu. Vet att ni är många som gillar oss lite mörka tjejer men jag är så mycket mer än det. Men visst, jag är stolt över mina fina stora sexiga bröst, vad tycker du? Visst är dom fina?! Älskar när du leker med dom ;-). Jag är född och uppvuxen i Sverige och är som vilken svensk tjej som helst, ska jag kanske tillägga.

Nu är jag på jakt efter en trevlig kille, sen om det blir sex, vänskap eller kärlek eller allt i en mix, det återstår att se. Tänker att vi sexdejtar först och sen ser vi om det finns något mer än så. Även om det inte blir att vi får känslor för varandra, så kanske vi fortsätter att träffas för sex. Men vi får se, allt kan hända, jag har alla dörrar öppna, det blir som det blir.

Att ha ett öppet sinne och att inte planera allt i detalj, det funkar bäst för mej. För det blir ändå aldrig som man planerar eller har tänkt sej. Livet är som det är, det spelar ett spratt ibland och ibland inte. Om du tycker att jag är en sexig mulatt tjej och om du är en skötsam och ordentlig kille. Då ska du höra av dej. Dock vill jag vara tydlig med att jag tar helt avstånd från droger och andra problem. Även rökare kan vandra vidare. Jag vill ha en sund relation, sen om det blir en sexuell relation eller något mer, återstår som sagt att se. Är du sugen på att träffas?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sexig mulatt tjej söker”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!