Kåt sexig tjej söker fula killar för sköna sexträffar

jag är en kåt sexig tjej Här är jag, en kåt sexig tjej och jag vill faktiskt träffa fula killar! Varför vill jag, som är snygg och sexig träffa och knulla med fula killar? Svaret är mycket enkelt, fula killar anstränger sej mycket mer i sängen än snygga killar. Jag har haft sex med både fula och snygga och sexet skiljer sej hur mycket som helst och bra sex vill jag ha. Så därför, du kille som kanske inte har så lätt att hitta tjejer för du själv tycker att du inte ser bra ut, hör av dej, det är dej jag vill träffa!!

Nuförtiden är alla så ytliga och det är bara ytan som räknas. Tjejer fixar sina kroppar, det är silikonbröst, fula putande läppar som ser ut som anknäbbar, för få är de som väljer så det ser naturligt ut. Jag är inte fixad någonstans och kommer aldrig att göra det, att åldras är naturligt. Killar som sminkar sej, rakar håret på bröstet eller fixar kroppen på annat onaturligt sätt. Snacka om avtändande. Sen är det också så att vi alla är unika, alla kan inte se likadana ut. Guuud så tråkigt det skulle bli, lr hur?!

Släpp alla hämningarna

Killar jag vill träffa ska alltså inte ha ett fördelaktigt yttre, men ett fint inre, du ska ha respekt för mej som person. Men i sängen så ska du släppa alla hämningar och njuta fullt ut. Om du har nån udda läggning, fine, vi snackar om det, är det nåt jag vill, då kör vi på det, men vill jag inte, så blir det inget sånt. Du är typ 25-35 år, jag är 28 så jag tror din ålder är däromkring, funkar nog bäst så. Jag är brunett, halvlångt hår, fina naturliga bröst och en lagom stor rumpa och jag är vältränad. Sköna sexträffar vill jag helst ha minst en gång i veckan, i början använder vi kådis, sen får vi se. Kyss och smek, jag längtar!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Kåt sexig tjej söker fula killar för sköna sexträffar”

 1. Jag är 37 och jag är villig att tillfredsställelse dina sex behov, jag vill håla på länge och kommer inte att lämna dig förens du är helt tillfredsställd. Je mig en chans, så kommer jag ge dig allt jag har att ge, utan reservationer.

  JAG BOR I SALA.

  Svara
 2. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
  Älskar sex i alla former och gärna analsex.
  Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

  Svara

Lämna en kommentar