Ung tjej söker sexlärare

kåt ung tjej söker sexlärareHej hopp, Anna 19 här, ung tjej söker sexlärare, du är en man över 40 och erfaren. Jag är som sagt 19, dock inte oskuld men nästan, har haft sex två gånger. Det var med min förra pojkvän och det var inte skönt alls, han hade en stor kuk och den gjorde bara ont. Så därför gjorde jag slut. Nu vill jag inte ha nån pojkvän men jag vill ha sex och jag går igång på äldre män. Ju äldre desto bättre!

Men som du nog fattar så får du inte ha för stor kuk för då funkar det inte. Min fitta är trång och en stor kuk är allt annat än skönt! Är helt rakad, ja eller vaxad, så fittan är len och fin. Jag vill också att du slickar mej, det är så skönt, jag kommer gång på gång då, det gjorde jag när min pojkvän slickade mej. Det var det enda sexet som var bra med honom, men det är kanske skönt att bli knullad av en mindre kuk?!

Jag vill som sagt att du är äldre, minst 40 men gärna över 55-60, det skulle vara spännande. Då kan du dina saker och vet hur en ung tjej ska behandlas. Ung tjej söker sexlärare är nog inte det vanligaste men så är det. Du ska lära mej allt du kan och du ska lära mej hur jag blir bäst på att suga kuk. Ja, du ska lära mej allt!!! Jag är visserligen lättlärd men jag vill träffas flera gånger, många sköna sexträffar med andra ord. Ingen får veta om oss, inte ens min bästa kompis, så detta blir vår hemlighet. Hör av dej jag är så kåt!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

5 svar på ”Ung tjej söker sexlärare”

Lämna en kommentar