Jag vill onanera framför dej kåta man

jag vill onanera inför dej

Jag ligger inte med dej men jag vill onanera inför dej. Du ska hålla händerna i styr, fast jag retas med dej genom att onanera framför dej. Om jag ger dej tillstånd, så får du runka din trånande kuk samtidigt. Men bara om jag ger dej tillåtelse, det är lite dominans lekar jag är ute efter men också sköna orgasmer. Lite wecko sexfantasi det här med att onanera, men det är sådant jag gillar, förutom vanlig sex, men om vi ska ha det, det får vi se. Målet är att vi inte ska röra varandra alls, men det kanske kan bli lite svårt att låta bli. Men vi tar allt som det kommer, så länge du förstår att det är jag som bestämmer.

Jag strippar mer än gärna för dej och då får du väldigt gärna fotografera mej, med min kamera. Bilderna behåller jag själv!! Och kanske också filma mej, vi får se. Låter det för bra för att vara sant? Det ÄR sant, jag går igång på det, men jag tror jag får svårt att låta bli din kuk. Du lär bli så hård och det är så enkelt för mej att hoppa upp och rida, men vi får se. Se till att vara helrakad, det gillar jag ;-).

Jag är 26 år och du är en kille som är från 26 år och upp till max 45 år. Det är fräscha killar jag vill sexdejta, inga gamla gubbar, så är du över 45 år så är det kört, hajar du?! Är du kåt och knullsugen, vill du titta på när jag onanerar? Kanske tar jag fram min löskuk och kör den in och ut i min blöta fitta. Jag får se, ju bekvämare jag är i ditt sällskap ju mer hämningar släpper jag. Är du på?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Jag vill onanera framför dej kåta man”

  1. Hej.
    Är 18 år och bor I Stockholm där jag studerar.
    Är väldigt oerfaren och skulle gärna vilja lära mig ett och annat. Har en bra kropp och är väldigt kåt.

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!