Vuxendejt

seriös vuxendejtNu är det dags att ha en vuxendejt, för jag är så jäkla trött på rena sexträffar utan respekt. Eller, nja respekt brukar jag få men just det där lilla extra är det jag saknar. Det som gör sexet så mycket bättre, för när man inte känner någon så blir sexet sällan bra direkt. Visst kan man ha ett jäkligt bra one night stand, men det är långt ifrån alltid. Därför tror jag att en vuxendejt, där vi båda vet vad målet är, men vi tar det lugnt dit, är ett bra alternativ. Nu har jag inte lösningen på allt och inte alla ideér, men tillsammans kan vi nog hitta på något.

Även om vi inte ska bli ett par så vill jag ha passionen och njutningen som man får med långa förspel. Man kan ha detta även om man inte är ett par. Men vi båda får vara på samma våglängd för att det ska bli bra, vad tror du om detta, något för dej? När jag har sex så gillar jag nog mest det vanliga, utan en massa krussiduller. Typ missonären, som faktiskt är skön även om det är en vanlig ställning. Bakifrån och rida din kuk är också skönt och naturligtvis en skön 69a är helt rätt.

Som person är jag ganska sprallig och lite busig och gillar att vara mej själv. Det där med att göra sej till och inte vara sej själv, det har jag svårt för. Så jag vill att du är som jag, dvs. du är dej själv, säger vad du tycker och tänker utan att linda in det i bomull. Jag tror det är det enda rätta, men sådan är jag och vi är alla olika. Ska vi träffas irl?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Vuxendejt”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!