Vill ha en seriös dejt

söt tjej söker seriös dejtHallå där, nu vill jag ha en seriös dejt, är så trött på killar som vill ligga direkt. Det vill inte jag, jag vill ha lite mer än så och helst ett förhållande. Så nu söker jag killar som vill dejta, helt seriöst och utan att tro det blir ligga direkt. Förstår du? Inget sex förrän vi känner varandra, jag är inte en lättfotad tjej. Tror du fattat nu, lr hur?!

Jag är en söt tjej, smal och smärt, är blond och har halvlångt hår och är 161 cm över havet. För mej är personlighet viktigare än utseende, men trots det måste jag gilla ditt utseende. Ytan är ju bara yta men självklart spelar det roll, den som säger annat den ljuger. Jag tycker om killar som ser bra ut utan att de är medvetna om det. Om du förstår hur jag menar?! Killar som är vältränade har förtur kan jag säga redan nu, jag gillar en fit kropp. Det har jag och det har du också, kanske kan vi träna tillsammans? Jag tränar tre gånger i veckan och sen promenerar jag en hel del.

Mina intressen är förutom att träna är att umgås med mina vänner, fixa gott käk, gå på krogen ibland, men inte för ofta. Mysiga hemmakvällar har jag börjat uppskatta nu. Förut var jag ute och festade varje helg, men det har jag tröttnat på nu, mysigare att vara hemma. Och det är därför jag vill ha en seriös dejt, jag är redo att stadga mej. Tänk så mysigt att ligga sked i soffan en lördagskväll ;-). Jag är 24 och du är 24-30 år och seriös i detta.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!