Ska vi ha en myshelg tillsammans och bara njuta av livet?!

ska vi ha en myshelg du och jagEn hel myshelg, det hade varit så jäkla najs. Ida här, 21 år, snygg som få och jag är singel och ska fortsätta vara det. Men en hel helg med bara myspys skulle vara så ballt. Fredagsmys, lördagsmys, söndagsmys hihi. Jag bor i Göteborg och du kommer till mej, jag bor i en liten lya men vi får plats i soffan eller min 120 säng.

Vi fixar hämtmat och köper hem en massa godis. Sen myser vi och går inte ut eller gör nåt annat än det vi vill göra. Jag gillar att dricka lite alkohol och det är så häftigt att bli lite lagom berusad, jag blir så busig då *blink*. Jag gillar rött vin och sen är en drink inte fel, är allätare när det kommer till spriten, det mesta är gott hehe.

Ska vi ligga sked i soffan en hel helg? Jag vill att du är max 28 år, snygg, tränad, snäll, gosig och gillar att kramas. Om du och jag vill göra mer än att bara mysa, då gör vi det. Jag är inte prydd, jag älskar att ge mej hän och bara njuta av nuet, idag kommer ju inte tillbaka. Varför vara så jäkla ordentlig när man bara har ett liv, det är nu. Killar, för fasiken, hör av er, men bara ni som vågar ses, jag väntar och längtar efter en myshelg tillsammans med dej! Kyzzzzzar

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Ska vi ha en myshelg tillsammans och bara njuta av livet?!”

Lämna en kommentar