Svart kuk

kåt på svart kukSå här här det; jag har alltid drömt om en svart kuk. Har tyvärr bara fått se dessa vackra skapelser på bild så här långt. Sen vet jag att svarta kukar inte är stora alltid, det är en myt, det har jag förstått. Så detta handlar inte om storleken, utan jag vill prova att ha sex med en svart man. Jag ser ofta svarta män när jag är och handlar och så, men jag vågar inte ta kontakt. Så jag provar här, jag gissar att ni är här också och läser snuskiga och busiga sexannonser.

Vem är jag då? Hmm, hur ska jag kunna beskriva mej själv utan att ge mej själv pluspoäng?! Jag är blond och ser helt okej ut, har en snygg rumpa och älskar att bli tagen bakifrån (inte röven då). Är singel sen några år tillbaka och trivs ganska bra med det, vill inte stadga mej ännu. Ifall inte mannen med stort M dyker upp förstås, det vet man ju aldrig, plötsligt händer det. Nåja, du behöver inte vara singel, det spelar inte mej någon roll, vi ska ändå inte gifta oss. En svart kuk som är omskuren hade varit en dröm, men inget krav, men många svarta män är nog omskurna. Men jag vet inte om det är så, jag bara gissar.

Jag är som sagt singel och bor ensam, så vi kan träffas hemma hos mej. Men innan du får min hemadress så vill jag träffa dej på stan, du ska bjuda mej på en fika. Så får vi lära känna varanda lite innan jag bjuder hem dej till mitt mysiga hem. Är du seriös i detta och är mellan 20 och 45 år så hör av dej. Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar