Är jag en sexig blondin? Nä det tror jag inte, men blond är jag!

jag är ingen sexig blondinSom blond kanske nån ser mig som sexig blondin men det är jag nog inte, sexig alltså. Men det ligger i betraktarens ögon, själv är jag inte helt nöjd med vad jag ser. Vad tycker du, är jag för tjock, för stora bröst eller är du positiv till det du ser och känner du attraktion? Tänkte dejta lite och se om det finns någon trevlig kille som vill ses och ta en fika på stan? Är ganska trött på singellivet och att vara ensam. Har vänner och så, men jag har ingen att vara intim med, ingen att diskutera och må bra med. Någon som jag kan berätta om min dag för och som lyssnar och som berättar vad han gjort under dagen. Så det är väl det jag söker nu, en trygg famn att mysa i! Jag söker alltså inte sexdejter utan mer seriösa dejter, hajar du?!

Mullig sexig blondin??

Mina intressen är att umgås med mina vänner och hitta på kul saker med dom, gillar att motionera, ibland långpromenader, ibland en joggingtur, jag älskar att resa, både till solen och skidsemester men även weekend resor till mysiga storstäder runt om i världen. Gillar att partaja, men gillar att ha en mysig kväll i soffan med en film och lite godis, tänk vad mysigt att ligga sked med en mysig kille! Om jag ligger sked med en kille jag gillar, då vet jag precis hur det slutar ;-). Det är mycket jag vill och mycket jag önskar, men får se om denna kontaktannonsen kan ge något seriöst svar. Krav: 24-32 år, snäll och omtänksam, seriös, singel, mysig och busig på samma gång. Kram från sexig blondin i Göteborg!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Är jag en sexig blondin? Nä det tror jag inte, men blond är jag!”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!