tjock tjej vill träffa snäll killeMmmmm, så är det, jag är en tjock tjej, ful är jag också, tycker jag själv iallafall. Så som du fattar, så har jag inte så lätt att hitta killar, vem vill ha en fet ful tjej lixom. Men jag har fattat att det finns en del killar som gillar tjockisar men var finns ni? Finns ni här? Jag hoppas det.

Jag är ganska ung, 23 år, har aldrig haft en pojkvän och känner mej ganska ensam. Visst har jag några kompisar men inte så många och de flesta har pojkvän så det är lite ensamt. Om du inte vill ha mej som flickvän, så kanske vi kan vara knullkompisar???

Jag fattar att det inte är många som vill ha mej som flickvän, men kanske finns det någon som vill träffa mej för sex? Jag hoppas det finns någon snäll och seriös kille här som vill träffa en tjock tjej och ha lite trevligt tillsammans med. Men jag har väl inga stora förhoppningar, men provar jag inte så vet jag ju inte. Finns du? Snälla!!!

Tjock tjej vill dejta snälla killar för sex eller förhållande

2 thoughts on “Tjock tjej vill dejta snälla killar för sex eller förhållande

 • 13 oktober, 2019 at 22:22
  Permalink

  Tror att du är lite hård mot dig själv.. Vill se och avgöra själv. Jag gillar större tjejer. mer att ta på och hålla om. Är nyfiken på dig. så hör gärna av dig.

  Reply
 • 26 januari, 2020 at 20:45
  Permalink

  Hej. Jag är en kille på snart 23 år. Jag har haft ett par korta flörtar i mitt liv, men inget seriöst och har aldrig haft sex.
  Jag har också ett par extrakilon, men tror att jag ser ganska bra ut.
  På bilden ser du ju sexig ut, jag tror mycket av det där ligger i självkänslan.
  Hör avdrag om du är intresserad. Jag bor i norra Småland.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.