Jag har en hårig fitta som ska bli len och fin, intresserad?

hårig fitta ska rakas

Nu är det så, en hårig fitta, det är inte fint, jag tycker inte om det längre. Det är nästan så jag tycker det är lite äckligt, så nu ska allt hår väck. Min fina fitta ska få bli len och fin och jag har läst att det bästa är att vaxa. Det håller längre och blir slätt och ingen skäggstubb, min mutta ska inte ha skäggstubb. Hon är kvinnlig och då ska hon inte ha stubb *L*.

Jag tänker att jag vill hitta en trevlig karl att träffa som kan inviga min nya lena fitta, är det du???? Singel har jag varit länge och tänker förbli det också. Så det ska inte blandas in några känslor utan vi ska bara ha det skönt och kanske lite kul också. Sexlivet har det varit sådär med, gillar inte tillfälliga förbindelser. Men en stadig sexig knullkontakt hade varit härligt. Män som är kring 30-40 kan höra av sej, jag är själv 32. Kom igen, vi lever idag, imorgon kan det vara försent, jag väntar och längtar. Puss och kram Lina.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Jag har en hårig fitta som ska bli len och fin, intresserad?”

  1. Hej kära du. Jag kanske kan hjälpa dig och raka din håriga fitta, något jag har erfarenhet av. Hör av dig om du vill ha mysiga och svettiga upplevelser. Kan vara den som hjälper dig med det du söker.
    Mvh
    Daniel

    Svara

Lämna en kommentar