Skön hotellnatt du och jag?

hotellnatt med en gift mogen kvinnaÄr en gift kvinna som vill ha en hotellnatt med en kåt man, gift/sambo eller singel, spelar ingen roll. En hotellnatt med mycket knull är det enda jag söker, har inte tid att umgås i övrigt. Faktiskt inte lust till det heller utan det är bara sex jag vill ha. Är i Stockholm lite då och då i jobbet och då blir det ensamt efter jobbet. Det är där du kommer in, du kommer till hotellbaren och så snackar vi lite där sen går vi upp på mitt rum. Vi börjar med en dusch, så vi båda är fräscha och rena. Sen sätter vi igång, jag är en framåt kvinna och tar för mej, så gör inge om du är lite blyg, jag lovar att ta kommandot.

När det kommer till sexet är jag mycket öppen och frisinnad. Kan nog säga att jag gillar det mesta utom kiss och bajslekar och sådant som gör riktigt ont. Men en dask på min mogna rumpa gör bara gott. Analt är skönt om du har en liten kuk, annars inte. Känns inte som jag vill lämna ut mer om mej inför vår hotellnatt, det räcker så här. Jag är en mogen kvinna i mina bästa år och du är en kåt man som är 18 år eller äldre. Min mogna fitta är trång, helrakad och hungrar efter en hård kuk!! Hör av dej så kommer vi överens när vi ska ses. Har mitt schema klart för närmsta tiden så jag vet när jag är i Stockholm nästa gång!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

5 svar på ”Skön hotellnatt du och jag?”

  1. Hej,
    Är en gift man som känner igen mig i din beskrivning. Jobbar också mycket i Stockholm och har många ensamma kvällar på hotell. Har gått i samma tankar som dig.
    Kommer gärna och besöker dig för en trevlig stund.
    Hör av dig!

    Svara

Lämna en kommentar