Norska på besök i Sverige och behöver stilla mitt sexbehov

mitt sexbehov jag behöver en knullkontaktÄr du en viril och skön man 22-29 år, så kommer jag en svensk norska, gärna över från Norge för att få mitt sexbehov stillat för några timmar. Jag kan möjligen stanna över natten om du är en trevlig gut. Är en svensk tjej men jag bor nordöst om Oslo, är 21 år och sexfixerad och med på de mesta tokerierna i erotikens värld. Men något jag inte går med på är om det är något som gör väldigt ont eller skadar mej. Sen, går kiss och bajs lekar bort, öhrrrk det är ju såååå äckligt. Men det tycker nog de flesta normala människor, annars är jag med på det mesta.

Jag är inte singel så vi får hålla detta hemligt, ingen av mina polare får veta och detsamma gäller dej. Det är därför jag gärna åker över till Sverige för att ha sex med en kåt svensk kille. Det är vattentätt, då får inte min pojkvän reda på det, för om han får det, då går det åt skogen. Han ger mej inte så mycket sex som jag behöver, han gör mej inte nöjd. Då tycker jag att jag får lov att vara otrogen, för jag har provat det mesta för att få igång sexlivet. Men inget funkar, han sexstrejkar, nåja, nästan iallafall, lite sex har vi men med betoning på lite. Det är precis som han bara vill ha sex när det är dags att tömma pungen. Lite så känns det faktiskt, känner mej som töm och glöm :-(. Så det är inte så kul. Foto och sådant vågar jag inte skicka mer än detta jag har här. Men vi kan snacka i videosamtal innan vi ses. Vad säger du kan du tillfredsställa mitt sexbehov?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Norska på besök i Sverige och behöver stilla mitt sexbehov”

  1. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
    Älskar sex i alla former och gärna analsex.
    Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!