Sexig tjej söker KK

sexig tjej söker KKHär är jag, en sexig tjej som vill träffa en stadig KK! Killar 25-35 år kan höra av sej och du vill ses ofta! Det är så här att min KK han har hittat flickvän och one night stand är inget för mej. Därför behöver jag en ny KK som kan träffas. Jag har rätt så mycket krav och är kräsen, men det tycker jag att jag kan vara. Ser bra ut, långt blont hår och har en rund go rumpa, så det hoppas jag att du gillar. Nu handlar detta inte enbart om sex, vi ska vara polare också och hitta på kul saker tillsammans. Kanske sticka ut och festa, hänga på nåt café på stan, resa, fixa käk, ligga sked och ha fredagsmys. Att jag gillar sex och mycket sex, det har du nog fattat, annars hade jag inte skrivit min sexannons här. Vi ska umgås typ som om vi vore ett par, men utan att vi är ett par.

Du är singel, det är ett krav och vi ställer inga krav på varandra! Men jag vill inte att du har sex med andra, det kommer inte jag att ha. Anledningen fattar du nog, jag vill inte bli smittad av nån läskig könssjukdom! Jag finns utanför Göteborg, en bit därifrån, exakt vart säger jag inte här, det får du veta sen. Men då vet du på ett ungefär vart du måste bo för att detta KK förhållande ska fungera. Som jag skrev, jag är en sexig tjej och jag gillar snygga sexiga killar. Du måste vara manlig och inte en fjolla som målar ögonfransarna eller rakar bröstet. Riktiga män, det gillar jag, gärna naturliga muskler och manlig. Innan vi ses irl så bytter vi foto och så, inga konstigheter.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

5 svar på ”Sexig tjej söker KK”

 1. En brud i min smak låter det som. Behöver få använda ofta, för den hänger bara alldeles för mkt. Kanske kan detta funka eftersom vi bor nära varandra, också en bit från Gbg men i Västsverige.
  Tycker om idén att också kunna umgås vid sidan av sexet så att säga.Det verkar som om du tänker i mina banor.
  Var ej orolig, kan inte vara mer hårig än vad jag är.Är alltid orakad 😉
  Har lyckats väcka din nyfikenhet. Nu har du min mail, hör av dig.

  tony

  Svara
 2. hej, jag är 35 år gammal jag är ny i sexdejting världen jag har hållit på med sport hela mitt liv (boxning, vattenpolo) jag vill verkligen träffa någon

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!