Oskyddat sex – farligt farligt men härligt härligt! Vill och vågar du?

jag vill ha oskyddat sexJag är en kåt tjej och jag vill leva lite farligt och ha oskyddat sex med en skön kille. Vem är jag som vill leva farligt? Jo, jag, som kallar mej Johanna (heter egenligen något annat), 24 år och bor i Stockholms innerstad. Blond och sexig, lagom stora bröst och en rund och sexig rumpa, ser väl lite ut som en bimbo. Men jag är inte korkad för jag ser ut som en bimbo, är faktiskt rätt smart. Är en sexig tjej med skinn på näsan och gillar att leva livet fullt ut, utan hämningar. Jag söker nu en man för oskyddat sex och massor med njutning. En orsak till att jag vill ha sex utan kondom är att kådisen tar bort den sköna känslan när man har sex. Jag vill njuta av sex så mycket det går, så jag ska ha sex utan kondom.

Mina krav på dej är att du är fräsch och vältränad, 23-30 år, bor i Stockholm eller i närheten. Vi träffas först på nåt fik, sen går vi hem till mej om det är så att du är den jag tänder på. Inget skydd, ingenting, men jag äter p-piller och gravid vill jag absolut inte bli. Men att leva lite farligt gillar jag och nu ska jag göra det! Givetvis ska du vara frisk, men det förstår du nog, att använda kondom är som att äta banan med skalet på, det gillar jag inte!  Helst vill jag träffa en kille flera gånger, typ som knullkompisar. Men om det blir så har jag ingen aning om här och nu, men jag hoppas. Engångsligg eller flera sexträffar, det återstår alltså att se! Men jag måste börja någonstans och det har jag gjort nu! Vi ses!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Oskyddat sex – farligt farligt men härligt härligt! Vill och vågar du?”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!