Jag är naken och kåt och väldigt ensam & behöver dej NU!!

jag är naken och kåtJo, tyvärr, jag är en ensam tjej, naken och kåt, det är skönt med dildon, men inte lika skönt som när man är två. En riktig kuk slår allt annat, men dildon funkar i nödfall. Har väl lite ”hjälpmedel”, en skön dildo som jag knullar med nästan dagligen. Jag vill ha en naken man vid min sida, en naken man som har en personlighet som tilltalar mej! Att jag vill ha sex med dej, det är nog rätt så uppenbart, men, som sagt, din personlighet måste tilltala mej, jag kan inte tända på vem som helst. Jag har mina krav och bara den bästa killen är god nog till mej. Och det är killen som jag har bra personkemi med och i vars sällskap jag kan slappna av i.

Jag är väl inte ensam i den bemärkelsen, jag har vänner och så. Men jag har ingen man som jag kan träffa när lusten faller på. Och ingen man att vara naken och kåt med. Du måste vara en kille som har ett öppet sinne till nakenhet och sex och du får inte vara blyg. Något mer sofistikerat söker jag, något mystiskt, något som inte enbart går ut på sex. Njutningen är det jag söker hos en härlig man och du är en riktig man som kan ta väl hand om en skön sexig kvinna! Du och jag och regelbundna sexträffar 2-3 gånger i månaden? Jag vill ha långa förspel, vill du ge mej det? Att dra ut på orgasmen är det skönaste som finns. För att inte snacka om en explosiv orgasm, så underbart skönt. Hör av dej, det känns som du finns här någonstans! Kram Linda 32!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Jag är naken och kåt och väldigt ensam & behöver dej NU!!”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!