Nu är jag trött på gubben – söker en ung toyboy

gift kvinna söker toyboyTjenare alla unga fräscha killar, någon som vill bli min toyboy? Jag som frågar är en gift kvinna i mina bästa år. Dock är min make inte i sina bästa år och jag är rejält trött på honom. Men nu kan jag inte skilja mej, men jag måste leva som kvinna.

Därför vill jag ha en fräsch toyboy att “leka” med någon gång ibland. Det får bli när jag har möjlighet att komma ifrån. Så du måste vara flexibel och redo när jag kallar på dej.

Några krav har jag, det är att du är minst 18 år, du har en egen lägenhet där vi kan träffas. Och viktigast av allt är att du kniper käft om att vi träffas. Det är vår hemlighet och ingen annan får veta, jag är ju en gift kvinna.

Hur jag ser ut? Tja, som en kvinna i 55 års åldern, kroppen har väl fått sina törnar, men jag ser väl ganska OK ut. Jag har kanske några kilo för mycket, speciellt på magen, men vad gör man, det är väl så som det är. Pigg för min ålder, även om jag inte är lastgammal precis. Jobbar deltid men jobbar på schema så jag kan ses lite olika dagar och tider. Kondom är ett krav. Kyss och smek från mej <3.

Lämna en kommentar