Kåt slampa

kåt slampa söker äldre kille för dominanta sexlekarÄr du en kåt kille som tänder på en kåt slampa? Då ska du läsa vidare, jag är en kåt tjej som har många sexfantasier. En är att du ska behandla mej som en slampa med allt vad det innebär. Ibland är jag olydig och då måste jag tillrättavisas, kanske måste jag ha lite smisk. Eller så retar du upp mej till bristningsgränsen. Tex. så runkar du framför mej, men har bundit mina armar så jag inte kan göra något. Du kanske sätter på mej en ögonbindel och gör vad du vill med mej. Min sexfantasi är stor och ännu större men det tar vi lite mer privat. Kan också säga att jag är nybörjare på detta men det är något jag verkligen går igång på.

Det är svårt att hitta en dominant man som är på samma nivå som jag är. Därför provar jag en sexannons där jag kan precisera vad det är jag söker och hoppas att hitta dej här. Jag är en kåt tjej som är 26 år och jag är singel, såklart. Din ålder är gärna lite äldre än vad jag är, du ska vara 30 år eller äldre! Du är också singel, men visst, om du har ett dött sexliv med din fru så kanske vi kan ses. Men jag vill inte bli inblandad om du blir påkommen av frugan, så då måste det vara 200% diskreta träffar!!!

Nu är det också så här, jag vill ha respekt när vi inte har dominanta sexlekar, alltså utanför sängen respekterar du mej. Det är bara i sängen jag är en kåt slampa, inte annars. Vill du ses och känna av kemin? Vi måste lära känna varandra lite innan vi övergår till sköna dominanta lekar. Hör av dej NU!!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!