Dominant man sökes av nyfiken ung (18+) tjej

ung tjej söker dominant manJag är en ung tjej på 21 som vill träffa en dominant man som är lite äldre, typ runt femtio år! Jag har aldrig prövat på att ha dominant sex, men jag är så jäkla nyfiken på det och vill pröva. Och jag tror det är bra om du är en man som är lite äldre och erfaren. Om du har erfarenhet inom BDSM är det helt jäkla perfekt. Om inte så får vi prova oss fram, det ordnar sej säkert, bara fantasin sätter gränserna! Har väl inte haft så mycket ”vanlig” sex heller, men jag tänker på sex jämt och ständigt. Jag vet inte, men det är nog normalt.

Anledningen att jag inte haft så mycket sex är att jag inte vill ligga med vem som helst och få dåligt rykte. Sen är jag nog lite blyg också. Så det är ett stort steg för mej att ens skriva en sexannons här.

Helst vill jag att du är en äldre dominant man, kanske runt 50, gift och väldigt sträng. Du måste lära mej allt och du bestämmer allt och jag lyder dej. En dask på stjärten hade nog varit skönt, men slå inte för hårt, det gillar jag nog inte. Men du styr precis allt och jag lyder som sagt. Men om jag säger stopp så måste du respektera det, så jag måste känna att jag kan lita på dej. Förstår du hur jag menar? Ja, det tror jag att du göra.

Kom och fostra mej nu! Jag har egen lya så vi kan träffas hos mej och jag kan komma till dej om du vill det. Puzzzzzzz Lina.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR11 svar på ”Dominant man sökes av nyfiken ung (18+) tjej”

  1. Ständigt kåt 58-åring, som på grund av sambons sjukdom inte fått ett riktigt knull på flera år.
    Det är tydligt att du behöver en rejäl uppfostran, men när du är lydig och duktig kommer du att belönas med att jag slickar upp dig i brygga, samtidigt som jag masserar din g-punkt.
    Om du vill kan du kontakta mig

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!