Blyg kåt oskuld behöver hjälp av erfarna seriösa killar!

jag är en kåt oskuldJo, jag är faktiskt en blyg kåt oskuld, även om man inte kan tro det, visst, låter för bra för att vara sant. Det tycker nog många killar, men det är som det är, lite pinsamt faktiskt. Jag är ju 22 och ingen av mina tjejkompisar är oskulder, i varje fall så säger dom att dom haft sex. Men jag vill verkligen bli av med oskulden och hoppas du finns här. Vi tar det lite lugnt i början för jag behöver lära mej mer om sex. Så du måste ta det lugnt och i min takt, lovar du det?

Så som du fattar, så måste vi träffas iallafall två-tre gånger innan vi börjar. Är viktigt för mej att jag känner mej trygg med dej, för senare kommer jag att lita på dej helt och fullt. Så, lugnt och försiktigt, så blir det nog hur bra som helst. Om du är en äldre kille, typ runt 40 så kanske du vill bli min sexlärare? Jag hoppas det för jag har så mycket att lära. Men jag är lättlärd, man är ju det när man lär sej något man älskar att göra hihi.

Bor i Östergötland, är 22 år och ständigt våt i trosorna med sköna dagdrömmar om en härlig stake. Kan vi inte träffas så ofta så får vi skriva långa eggande brev eller ringa upphetsande telefonsamtal och prata snusk ;-). Är pigg på det mesta och helt utan fördomar och vill gärna prova sex med flera olika killar. Asså, det är så pinsamt att vara en kåt oskuld när man är 22 vårar, hjälp mej att bli av med oskulden NU! Hör av er, alla får svar. Puss från kåt oskuld.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Blyg kåt oskuld behöver hjälp av erfarna seriösa killar!”

  1. Hej vännen. Nu har det gått en viss tid sen du la ut din annons. Vill tro att jag är just det du söker. Är en riktig gentleman o kan ge dig att känna ngt du aldrig känt förut. Hör av dig om du vill träffa en seriös o diskret gentleman. /tony

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!