Oskuld

ung kåt tjej som är oskuldTro det eller ej, jag är en 22-årig tjej som fortfarande är oskuld. Det är fan pinsamt, men det är tyvärr så det är, vågar inte säga det till kompisarna, de vet inget. Jag är blyg och osäker när det kommer till sex, men jag är redo att ha sex men då med rätt man. Jag söker en mogen och äldre man (max 55 år) som kan ta min oskuld försiktigt och i min takt.

Du ska vara respektfull och förstå att jag kanske är nervös och obekväm i början. Dessutom är jag väldigt blyg när jag inte känner någon, så du måste vara den som tar initiativet. Jag vill ha en man som kan vara tålmodig med mig och inte pressar mej. Detta är en stor sak för mig, så jag vill att det ska vara speciellt första gången. Kan du det fast du är jättekåt när vi är tillsammans och jag är naken. Jag sitter kanske framför dig med benen isär så du ser min trånga fina fitta. Nä, det tror jag inte att jag vågar göra, men det är något jag har fantiserat om. Kanske kan vi göra sånt när vi känner varandra lite bättre?!

Hur ofta och hur många gånger vi träffas får vi se, det kanske blir att vi träffas typ 5-10 gånger eller så. Jag är inte intresserad av några engångsligg bara så att du vet det. Söker någon som vill ta min oskuld helt enkelt, men på ett bra sätt, lugnt och i min takt. Om du tror att du kan vara den rätta äldre mannen för mig, så skulle jag gärna vilja höra från dig. Är min blivande sexlärare här? Hoppas hoppas hoppas!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Oskuld”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!