Jag vill ha gruppsex

kåt kvinna vill ha gruppsexSöker par för gruppsex, män och kvinnor i alla åldrar från 30 och uppåt. Det är något jag aldrig haft förmånen att få vara med om och jag känner att det verkligen är min grej. Att ha sex med både män och kvinnor, i en salig röra, det verkar vara skönt läckert. Kollar runt på nätet och ser sådana bilder, där alla knullar med alla, jag går igång direkt. Så nu ska jag prova på det och hoppas några svarar mej. Vad jag har förstått så finns det typ privata grupper som träffas och har det skönt tillsammans. Och det är er jag vill komma i kontakt med, för själv tror jag inte att jag klarar av att organisera något sådant.

Ett par kan också höra av sej, att ha en skön trekant är också ett alternativ till gruppsex. Det jag är ute efter är att ha sex med mer än en, så kan man kanske säga. Jag är bi och gillar att slicka fitta lika mycket som att suga kuk, så härligt, det är livets goda. Jag har bil så det spelar inte så stor roll vart i  Sverige ni finns, jag kan komma till er. Utseendemässigt ser jag helt okej ut, stora sexiga bröst, kanske några överflödskilo men vem har inte det?! Rödhårig som du ser, du vet väl vad de säger om rödhåriga tjejer, heta som tusan! Som person är jag en fri själ som lever livet fullt ut och jag är inte blyg eller så, tvärtom, jag är väldigt social. Älskar att träffa nya människor, gärna där vi alla är nakna ;-).

Hör av er nu, män, kvinnor och par så att vi kan ses i verkligheten och njuta maximalt tillsammans, jag längtar. Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Jag vill ha gruppsex”

  1. hej jag förstår att du letar efter ett par men jag är ny i sverige och jag bor i stockholm det verkar riktigt intressant att träffa dig jag är 35 år gammal

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!