Våt och vild hela natten – söker en skön sexpartner

kåt våt och vildJag fungerar nog som jag ser ut, våt och vild. Gärna på en gång! Det ska vara en man av läckert tyg och starka händer, annars får det vara. Jag fordrar nog mycket av en sexpartner, men i gengäld får han ju allt det som finns i mej. Hela natten och kanske nästa dag. Rött är min färg och om du kan tyda mina blå ögon så vet du att du kan göra vad du vill. Jag har inga hämningar, så om du är den försiktiga typen så håll dej borta. Jag är inte billig i drift. Men betänk att du kan få det mesta och jag ställer gärna upp för en stund på kylaren till din fina sportbil. Nå??

Lite poesi men det stämmer rätt så bra, jag är våt och vild och lite smått galen kanske? Men på ett galet positivt sätt tycker jag, för jag lever livet fullt ut precis som jag önskar. Utan att bry mej om vad andra säger, jag är jag liksom, jag ska inte leva mitt liv som andra vill, utan som jag vill.

Nu är det så att jag behöver en sexpartner, en riktigt kåt kille som har båda fötterna på jorden. Du får gärna vara som jag och leva ditt liv fullt ut. Jag är väldigt spontan och hoppas att du också är det, då kan vi hitta på mycket roligt. Spontan sex är ju nåt av det bästa som finns, vill och vågar du det? Jag både vill och vågar och lovar att leda in dej i det, men på ett bra sätt. Du ska tycka om att ha mycket sex, för det gör jag. Frågan är om du finns här, du som inte bara ska ha engångsligg?!

 

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Våt och vild hela natten – söker en skön sexpartner”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!